Jestliže je uživatel zaregistrovaný do kurzu, akce nebo do školky systém vám ho nedovolí smazat, aby nebyla narušena historie.

Pokud ho, ale přesto smazat chcete musíte ho nejdříve smazat ze všech těch ,,akcí,, kde je registrovaný. Až pak půjde smazat.

Můžete, ale v systému taky udělat to, že uživatele necháte zaregistrovaného jen mu nastavíte, aby mu přestali chodit emaily.

Půjdete do administrace 2/ uživatelé/  na ozubeném kolečku před jménem vybraného uživatele kliknete na upravit.

Otevře se vám okno kde vyberete kontakt a dole v (kontaktovat emailem) vyberete NE a dáte uložit.

Od této chvíle už uživateli neodejde žádný email.